Är du en driven person som brinner för service och vill ta ditt nästa steg i din karriär inom drift? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Om rollen

Av totalt 53 tekniker på avdelningen Service Delivery består 3rd Line teamet av 11 personer inklusive en Team manager. Med ett stort eget driv och med förståelse för kommunikation och service kommer du tillsammans med fantastiska kollegor få möjligheten att jobba varierat med alla tänkbara tekniker och i IT-miljöer.

I din roll som 3nd Line Support Specialist kommer du ta emot och hantera 3:e linjens ärenden som konfiguration, felsöka kunders it miljö samt komma med förbättringsförslag. Du har även ett ansvar att förvalta bolagets tekniska kompetens. Detta innebär att du som senior tekniker behöver kunna agera mentor och bollplank mot dina kollegor och andra team inom Service Delivery.

Företaget brinner för nära relationer och att skapa stort förtroende mellan oss som leverantör och kund. Du kommer att ha ett tekniskt ansvar hos flera av våra kunder och då även vara med i förändringsprojekt med tydlig koppling till kundnytta och behov.

Dina kvalifikationer

Du som person har arbetat som driftansvarig tekniker eller konsult i cirka fem år och har erfarenhet av små till medelstora IT-miljöer. Med en välutvecklad kommunikativ förmåga älskar du att ge service till interna och externa kunder och har förståelse för affären. Det är viktigt att du är självgående och strukturerad i ditt arbete med ett öga för kvalité. Vi ser att du är van vid processorienterat arbete där du kan utveckla både processer, rutiner och arbetssätt samt kunna driva kundprojekt.

Som person har du goda kunskaper:

 • Mycket goda kunskaper inom Windows server
 • Goda kunskaper inom Active Directory och Office 365
 • Erfarenhet av Publika molntjänster
 • Automatisering
 • Power Shell (meriterande)
 • ITIL (meriterande)
 • Certifieringar (meriterande)
 • Språkkunskaper i såväl engelska som svenska

   Vad vi erbjuder:

   På QD får du de verktygen du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra anställda kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker att våra medarbetare ska fortsätta att utvecklas och därför erbjuder vi dig möjligheten till att lägga upp en individuell karriärplan.

   Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där glädje, engagemang och tydlighet är en viktig del av vår vardag. Vi gör många roliga sociala aktiviteter tillsammans såsom nöjes- och aktivitetsresor, föreläsningar, fester, gemensamma frukostar och middagar. Vi är lyhörda och lyssnar på våra medarbetare och utvärderar oss ständigt med Nöjd Medarbetar-undersökningar.

   På QD kallar vi det ”101% för dig”. Det är den där sista 1an som gör skillnaden, det är den som gör vår arbetsplats. Både inom QD och mot våra kunder. Det är nog det som gör att det är kul att gå till jobbet.

   Är du redo för att ta nästa steg i din karriär och vara en del av ett härligt team där kunden står i fokus? Skynda att söka!
   Är Jessica Jansson din nästa ledare?

   Fakta om tjänsten

   Stad: Stockholm, Uppsala Ansök