Är du redo att ta nästa steg i din karriär? QD sticker ut i branschen då vi är familjeägda och har högt i tak samtidigt som att vi är hållbara och funnits sedan 1989.

I vardagen jobbar vi tydligt med vårt ledord ”101% för dig”. Vår strävan är att alltid nå högre än det som förväntas av oss.

Om rollen:

I din roll som infrastruktur-specialist kommer du att ta emot och hantera ärenden internt och externt med inriktning mot nätverk. Med ett stort eget driv och med förståelse för kommunikation och service kommer du tillsammans med fantastiska kollegor få möjligheten att jobba varierat med alla tänkbara tekniker och i IT-miljöer.

Som senior tekniker på QD ingår det att vara en naturlig eskalationspunkt där du förväntas ge en hög nivå på felsökningar och internsupport samt kunna dokumentera utförda lösningar på ett pedagogiskt sätt.

Du kommer att ha ett tekniskt ansvar i vårt Infrastructure team, se och genomföra proaktiva jobb mot befintliga kunder och QD’s egen centrala infrastruktur samt delta i större projekt. Du kommer också få möjlighet att agera presale på möten med kund samt stötta projektgruppen med nätdesign när behov finns.

Din kvalifikationer:

Du har arbetat med nätverksrelaterade uppgifter under en längre tid. Du är van med att jobba mot kunder och du har kanske haft ett driftansvar tidigare. Du har erfarenhet av stora nätverksmiljöer samt har förmågan att driva förbättringsprojekt med tydlig koppling till nytta och behov.

Du är van vid processorienterat arbete samt kan skapa och utveckla både processer, rutiner och arbetssätt.

Som person har du ett stort eget driv, stor IT-erfarenhet och kan arbeta självständigt. Du har en välutvecklad kommunikativ förmåga och älskar att ge service till kollegor och externa kunder.

Vi ser att du har kompetens inom:

 • Kommunikation, Nätverk, Brandväggar, Switch
 • Nätverksprotokoll 
 • Felsökning av nätverk
 • Wifi, Felsökning och konfigurering 
 • Processorienterat arbete

Det är meriterande med:

 • Kunskaper inom Juniper, HP, Checkpoint, Sonicwall, Aerohive, Pulse Secure och/eller Ruckus
 • Kunskaper inom: VMware, vSphere och Hyper-V
 • Kunskaper inom serverdrift - Windows och/eller Linux
 • Kunskaper inom större installationer av Wifi lösningar
 • ITIL certifiering
 • Certifieringar

Vad vi erbjuder: 

På QD får du de verktygen du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra anställda kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker att våra medarbetare ska fortsätta att utvecklas och därför erbjuder vi dig möjligheten till att lägga upp en individuell karriärplan.

Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där glädje, engagemang och tydlighet är en viktig del av vår vardag. Vi gör många roliga sociala aktiviteter tillsammans såsom nöjes- och aktivitetsresor, föreläsningar, fester, gemensamma frukostar och middagar.

Vi är lyhörda och lyssnar på våra medarbetare och utvärderar oss ständigt med Nöjd Medarbetar-undersökningar.

På QD kallar vi det ”101% för dig”. Det är den där sista 1an som gör skillnaden, det är den som gör vår arbetsplats. Både inom QD och mot våra kunder. Det är nog det som gör att det är kul att gå till jobbet.

Tveka inte! Ansök redan idag om du känner igen dig i rollen. 

Är Karoline Ronnestål din nästa ledare?

Fakta om tjänsten

Stad: Stockholm, Uppsala Ansök