Är du vår nästa Leveranskoordinator? Nu söker vi dig som gillar att vara spindeln i nätet och bygga broar mellan teknik och kund för att ge service i världsklass.

Om rollen:
I rollen som Leveranskoordinator kommer du att ingår i Service Delivery och har till uppgift att följa kunden i QD’s leveransorganisation.
Leveranskoordinatorn kommer att agera teamleader för ett antal tekniker som arbetar mot specifika kunder och agerar länken mellan övriga grupper i och utanför leveransorganisationen. Leveranskoordinatorns uppgift är att skapa sig en bild av kundens verksamhet och behov och därmed kunna prioritera och koordinera kundens ärenden till rätt tekniker i rätt tid.

Ansvarsområden:

 • Identifiera förbättringsförslag och nya projekt
 • Prioritera och koordinera kundens ärenden
 • Koordinera Onsite-tekniker/överlämningar
 • Identifiera brister i kunddokumentation
 • Lyfta leveransen och kunden till nästa nivå
 • Effektivisera ärendeflödet
 • Identifiera processer som vi kan utveckla i leveransorganisationen
 • Identifiera återkommande ärendetyper/incidenter

       Profil:
       Din utmärkta kommunikationsförmåga gör att du kan kommunicera effektivt på alla nivåer i organisationer, du är förtroendegivande, driven, nyfiken och besitter förmågan att driva igenom beslutade förändringar.
       Du har arbetat inom IT branschen och har en god erfarenhet av IT leveranser. Du är nu redo för att ta nästa steg i din karriär och steget mot en mer samordnande och koordinerande roll för att utveckla och effektivisera QD:s Leverans mot våra kunder. 
       Du har förmåga att se leveransen ut ifrån kundens perspektiv vilket gör att du kan se mönster och helheten samt möjliga förbättringar.

       Vad vi erbjuder:
       På QD får du de verktygen du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra anställda kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker att våra medarbetare ska fortsätta att utvecklas och därför erbjuder vi dig möjligheten till att lägga upp en individuell karriärplan.

       Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där glädje, engagemang och tydlighet är en viktig del av vår vardag. Vi gör många roliga sociala aktiviteter tillsammans såsom nöjes- och aktivitetsresor, föreläsningar, gemensamma frukostar och middagar. Vi är lyhörda och lyssnar på våra medarbetare och utvärderar oss ständigt med Nöjd Medarbetar-undersökningar.

       På QD kallar vi det ”101% för dig”. Det är den där sista 1an som gör skillnaden, det är den som gör vår arbetsplats. Både inom QD och mot våra kunder. Det är nog det som gör att det är kul att gå till jobbet.

       Känner du att det här är rätt roll och arbetsplats för dig? Då hoppas vi att du ansöker till rollen som leveranskoordinator hos oss.

       Är Linus Andersson din nästa ledare?

       Fakta om tjänsten

       Stad: Stockholm, Uppsala Sista ansökningsdag 2020-04-30 Ansök