Är du en driven person som brinner för problemlösning och vill ta nästa steg i din karriär inom utveckling? Nu vill vi på QD förstärka vårt team med en grym lösningsarkitekt.

Om rollen

Som lösningsarkitekt på QD kommer du ha en central roll där du koordinerar projekt samt fattar beslut kring både design och arkitektur.

Du kommer att ha en öppen dialog med verksamheten och externa intressenter, samt vara delaktig i projekt från idé till leverans.

I rollen kommer du även att jobba med förbättringar av både befintliga och kommande system, samt   jobba med automation.

Om dig

Vi söker dig utvecklare som även har ett intresse för projektledning. Du tycker om att lära dig nya saker och gillar att hitta innovativa lösningar. Det som är viktigt är att du har förmågan att förstå det tekniska språket och även förstå de olika tekniska lösningarna. Om du desutom har ett intresse för molnbaserade lösningar ser vi det som ett plus.

Som person är det viktigt att du kan arbeta självständigt samt att du kan ta eget initiativ. QD har högt i tak, så vi uppskattar kreativitet. Du ser lösningar framför problem och skulle beskriva dig själv som analytisk och strukturerad.

Vi tror att du har gått en relevant högskola/yrkes – utbildning eller har en bra portfolio med egna projekt.


Vi tror du

  • Har några års arbetslivserfarenhet som utvecklare
  • Har erfarenhet av C#/.Net samt JavaScript
  • Har jobbat med agila arbetssätt och metoder
  • Är kundorienterad
  • Har goda kunskaper i dokumentation
  • Har språkkunskaper i såväl engelska som svenska

Vad vi erbjuder:

På QD får du de verktygen du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra anställda kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker att våra medarbetare ska fortsätta att utvecklas och därför erbjuder vi dig möjligheten till att lägga upp en individuell karriärplan.

Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där glädje, engagemang och tydlighet är en viktig del av vår vardag. Vi gör många roliga sociala aktiviteter tillsammans såsom nöjes- och aktivitetsresor, föreläsningar, fester, gemensamma frukostar och middagar. Vi är lyhörda och lyssnar på våra medarbetare och utvärderar oss ständigt med Nöjd Medarbetar-undersökningar.

På QD kallar vi det”101% för dig”. Det är den där sista 1an som gör skillnaden, det är den som gör vår arbetsplats. Både inom QD och mot våra kunder. Det är nog det som gör att det är kul att gå till jobbet.

Är du redo för att ta nästa steg i din karriär och vara en del av ett härligt team där utveckling står i fokus? Skynda att söka!

Är Bruno Fernandez din nästa ledare?

Fakta om tjänsten

Stad: Stockholm eller Uppsala Sista ansökningsdag 2020-04-07 Ansök