Är du en driven person som brinner för service och vill ta ditt nästa steg i din karriär inom drift? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Om rollen

Av totalt 53 tekniker på avdelningen Service Delivery består projektteamet av 3 personer inklusive en Team manager. Med ett stort eget driv och med förståelse för kommunikation och service kommer du tillsammans med fantastiska kollegor få möjligheten att jobba varierat med alla tänkbara tekniker och i IT-miljöer.

Som Projekt Specialist kommer du att agera som en primär resurs i våra IT-projekt, du kommer även agera presale vid införsäljning. Du kommer även att genomföra proaktiv översyn och förbättringar av kundens IT-miljö för att optimera kundens verksamhet.

I teamet driver ni mindre projekt självständigt och är viktiga spelare i större projekt så som on-boarding av nya kunder. Du har direktkontakt med kund, du avrapporterar, kommunicerar dagligen både externt och internt. Rollen är varierande och innebär många utmaningar för den som vill utvecklas.

Dina kvalifikationer

Du som person har arbetat som Projekt tekniker eller konsult i cirka fem år och har erfarenhet av små till medelstora IT-miljöer. Med en välutvecklad kommunikativ förmåga älskar du att ge service till interna och externa kunder och har förståelse för affären. Det är viktigt att du är självgående och strukturerad i ditt arbete med ett öga för kvalité. Vi ser att du är van vid processorienterat arbete där du kan utveckla både processer, rutiner och arbetssätt samt kunna driva kundprojekt.

Som person har du goda kunskaper:

  • Mycket goda kunskaper inom Windows server
  • Goda kunskaper inom Active Directory och Office 365
  • Erfarenhet av Publika molntjänster
  • Erfarenhet av IT-migreringar och driftövertagande
  • Arbete i projektform
  • Goda kunskaper i dokumentation
  • ITIL (meriterande)
  • Certifieringar (meriterande)
  • Språkkunskaper i såväl engelska som svenska

Vad vi erbjuder:

På QD får du de verktygen du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra anställda kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker att våra medarbetare ska fortsätta att utvecklas och därför erbjuder vi dig möjligheten till att lägga upp en individuell karriärplan.

Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där glädje, engagemang och tydlighet är en viktig del av vår vardag. Vi gör många roliga sociala aktiviteter tillsammans såsom nöjes- och aktivitetsresor, föreläsningar, fester, gemensamma frukostar och middagar. Vi är lyhörda och lyssnar på våra medarbetare och utvärderar oss ständigt med Nöjd Medarbetar-undersökningar.

På QD kallar vi det ”101% för dig”. Det är den där sista 1an som gör skillnaden, det är den som gör vår arbetsplats. Både inom QD och mot våra kunder. Det är nog det som gör att det är kul att gå till jobbet.

Är du redo för att ta nästa steg i din karriär och vara en del av ett härligt team där kunden står i fokus? Skynda att söka!

Är Jessica Jansson din nästa ledare?

Fakta om tjänsten

Stad: Stockholm, Uppsala Sista ansökningsdag 2020-04-30 Ansök