Är du en erfaren första linje tekniker som gärna vill jobba på en arbetsplats där du har kul på jobbet varje dag samt att du får chansen att utvecklas professionellt? QD letar nu efter en erfaren första linje tekniker som ett tillskott till vårt härliga team.

Om rollen

QD är i en expansiv fas och söker därför dig som vill bli vårt nya tillskott till vår leveransavdelning. Vi letar idag efter en senior första linje tekniker som vill jobba exklusivt mot en av våra största kunder tillsammans med kollegor från QD. Det som skiljer denna roll från ett konsultuppdrag är att du kommer att få vara hos kund två veckor i månaden och de övriga två veckor kommer du sitta på våra fräscha lokaler i Sundbyberg. Målet är att du inom en relativ kort tid utvecklats så pass mycket i din roll att du efter 1-2 år kan gå upp till QD:s andra linjen när uppdraget hos kunden avslutas.

Dina kvalifikationer 

Du har jobbat något eller några år med IT support och vill nu bredda dina kunskaper både inom support men även inom kundkontakt. Du har höga ambitioner och vill gärna vidareutveckla dina kunskaper inom IT support. Du skulle beskriva dig själv som en person med god social kompetens och att du har lätt för att skapa nya kontakter. Övrigt tror vi att du har ett starkt initiativtagande och god förmåga att prioritera. 

Vi tror du har

  • Grundläggande kunskaper i Windows miljö samt Mac miljö  
  • Goda kunskaper i AD och Microsoft Exchange 
  • Grundläggande kunskaper inom något ärendehanteringssystem, gärna ServiceNow
  • Ansvarskänsla och har goda färdigheter när det gäller dokumentering

Vad vi erbjuder

På QD får du de verktygen du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra anställda kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker att våra medarbetare ska fortsätta att utvecklas och därför erbjuder vi dig möjligheten till att lägga upp en individuell karriärplan.

Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där glädje, engagemang och tydlighet är en viktig del av vår vardag. Vi gör många roliga sociala aktiviteter tillsammans såsom nöjes- och aktivitetsresor, föreläsningar, gemensamma frukostar och middagar. Vi är lyhörda och lyssnar på våra medarbetare och utvärderar oss ständigt med Nöjd Medarbetar-undersökningar.

På QD kallar vi det ”101% för dig”. Det är den där sista 1an som gör skillnaden, det är den som gör vår arbetsplats. Både inom QD och mot våra kunder. Det är nog det som gör att det är kul att gå till jobbet.

Är du redo för att ta nästa steg i din karriär och vara en del av ett härligt team där kunden står i fokus? Skynda att söka!

Är Linus Andersson din nästa ledare?

Fakta om tjänsten

Stad: Stockholm Sista ansökningsdag 2020-04-30 Ansök