Servicedesktekniker

Vill du jobba med ett grymt gäng inom IT-drift? Här är din chans att växa inom ett av de största företagen i branschen?
Ansök nu

Om rollen

Du kommer att ingå i ett härligt och sammansvetsat team. Den huvudsakliga uppgiften är att hantera inkommande IT-ärenden per telefon och mail. Du kommer dessutom genomföra felsökning, installation och underhåll i olika system och miljöer, främst Windowsmiljö, men Mac förekommer alltmer.

Dina kvalikationer

Du har ca 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, god telefonvana samt goda tekniska kunskaper. Du har kunskap inom Windows samt tillhörande system, och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper inom Mac är meriterande. 
För att trivas i denna roll är du van vid att arbeta självständigt och målinriktat, men trivs även med att arbeta i grupp och är en teamspelare. Du är stresstålig och ordningsam, samt proffsig och social i kontakt med kunder och kollegor.

Övrigt

Du kommer att sitta i nya och fräscha lokaler i Sundbyberg. Företaget fokuserar mycket på teambuilding och gör många aktiviteter tillsammans, bland annat årliga resor och kickoffer. Stort fokus läggs även på personlig utveckling där man i företaget har en hel del utvecklingsmöjligheter. 

Är du redo för att ta nästa steg i din karriär och vara en del av ett härligt team där kunden står i fokus? Skynda att söka!

Fakta om tjänsten

Stad: Stockholm Omfattning: Heltid Tillträde: Snarast Anställning: Tillsvidare

Är Mathias din nästa ledare?

Sök jobbet som servidedesktekniker på QD