Account Manager

Är du en driven person som brinner för kundrelationer och vill ta nästa steg i din karriär? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!
Ansök nu

Om rollen

Säljteamet består av 8 personer varav 2 stycken är innesäljare som arbetar med hårdvaruinköp och licenser. Sex stycken är account managers. De letar nu efter ännu en driven säljare som vill vara med och och fronta QD\'s tjänster.
Din uppgift kommer vara att skapa och utveckla nya affärsmöjligheter, samt vidareutveckla affärsrelationer med befintliga kunder. Du kommer främst att arbeta med nykundsbearbetning, men även med mersälj hos befintliga kunder. 

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av B2B försäljning. Du är en social, driven och positiv person som tycker om kundkontakt och förstår vikten av kundnöjdhet. Du har ett högt tempo och tycker om att ha många bollar i luften. Ett tekniskt intresse är en förutsättning för att du ska trivas i rollen. Det är meriterande om du har erfarenhet av sälj inom en närliggande bransch. 

 

Övrigt

QD har precis flyttat till ett nytt kontor i Sundbyberg, därmed får du tillsammans med fantastiska medarbetare en vardag i nya fräscha lokaler. Som Account Manager hos QD får du möjlighet till stor utveckling och blir en viktig del av ett IT bolag som brinner för IT, kvalité och kundnöjdhet. 

Är du positiv, driven och vill arbeta på ett familjärt och personligt företag? Skynda att söka!

Fakta om tjänsten

Stad: Stockholm och/eller Uppsala Omfattning: Heltid Tillträde: Snarast Anställning: Tillsvidare

Är Lars din nästa ledare?

Sök jobbet