HR-Generalist

Är du en driven person som brinner för service och vill ta ditt nästa steg i din karriär inom drift? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!
Ansök nu via Academic Work

Om rollen

Vi söker nu en HR-generalist med placering i Stockholm. Denna position är helt ny för oss, vilket betyder att du kommer ges chans att forma och utveckla både dig själv och samtidigt din egen roll. Du kommer bli en viktig person i företagets tillväxtresa där du har regelbunden kontakt med avdelningscheferna och stöttar dem både med rekrytering och i andra HR-relaterade frågor.

QD:s ledord är ”101% för dig” och vill med det sagt alltid leverera på topp och överträffa kunden och kollegans förväntningar. Detta blir möjligt med hjälp av en arbetsplats med högt i tak och korta beslutsvägar.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos QD Sverige.

 

Som HR-generalist kommer din primära arbetsuppgift kretsa kring rekrytering och dess helhetsprocess. Utöver det kommer du ges chansen att fokusera på delar inom HR-området som intresserar just dig! Du kommer till exempel att:

  • Jobba med att attrahera och searcha fram kandidater främst inom Service Delivery av IT-tekniker

  • Stötta rekryterande chefer med att scanna CV:n

  • Boka in, administrera och hålla intervjuer

  • Skriva och uppdatera annonser

Vidare kommer du att representera QD på bland annat mässor och arbetsmarknadsdagar. Du kommer också se till att nå ut till kandidater via andra kanaler såsom sociala medier för att få bästa möjliga spridning, varför det krävs att du är bekväm med nätverkande. Utöver ovan finnas det en hel del andra uppgifter såsom employer branding, arbetsrätt, lönekartläggning, kompetensutveckling och coaching som du kan få ta dig an.

Rollen är stationerad i Stockholm (Sundbyberg) men du kommer även att ansvara för rekryteringen till samtliga QD kontor i Sverige. Merparten av rekryteringarna kommer däremot att vara till Stockholm och Uppsala.

Dina kvalikationer

  • Har en högskole- eller universitetsutbildning inom Personalvetenskap/HR

  • Har något eller några års erfarenhet av rekrytering, förslagsvis från en konsultchefsroll/assistentroll och gärna inom IT

  • Är duktig på att kommunicera både i tal och skrift

Vidare vet du hur du ska attrahera kandidater och marknadsföra QD och dess mål att hela tiden ligga i framkant. Du är väl förtrogen me olika forum för att hitta rätt profiler och vet hur du arbetar på bästa sätt med olika annonsverktyg såsom Monster, LinkedIn, GitHud och Facebook.

Som person är du social och utåtriktad. Du tycker om att bygga nätverk genom personliga kontakter och är kommunikativ på samtliga plan.

Övrigt

Du kommer att sitta i nya och fräscha lokaler i Sundbyberg. Företaget fokuserar mycket på teambuilding och gör många aktiviteter tillsammans, bland annat årliga resor och kickoffer. Stort fokus läggs även på personlig utveckling där man i företaget har stora utvecklingsmöjligheter. 

Är du redo för att ta nästa steg i din karriär och vara en del av ett härligt team där kunden står i fokus? Skynda att söka!

Ansök nu via Academic Work

Fakta om tjänsten

Stad: Stockholm Omfattning: Heltid Tillträde: Snarast Anställning: Tillsvidare

Är Tomas din nästa ledare?