Projektspecialist

Är du en driven person som brinner för service och vill ta nästa steg i din karriär? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!
Ansök nu via Needo

Om rollen

Projektgruppens uppdrag är att agera primära resurser i projekt, presale vid införsäljning och genomföra proaktiv översyn av kunderna för att optimera kundens verksamhet. Tekniskt motsvarar du 3rd line och gillar att jobba i projektform. I teamet driver ni mindre projekt självständigt och är viktiga spelare i större projekt så som on-boarding av nya kunder. Du har direktkontakt med kund, du avrapporterar, tidsrapporterar och kommunicerar dagligen. Rollen är varierande och innebär många utmaningar för den som vill utvecklas.

Dina kvalikationer

Du har några års relevant arbetslivserfarenhet inklusive bred teknisk kompetens på 3rd Line-nivå. Du ska till exempel ha erfarenhet av Office 365-migreringar, servermigreringar, driftövertaganden och dokumentation. Det är meriterande om du har kunskaper inom ITIL Foundation och VMware. Det är såklart ett stort plus om du arbetat i projektform tidigare.

Övrigt

Du kommer att sitta i nya och fräscha lokaler i Sundbyberg. Företaget fokuserar mycket på teambuilding och gör många aktiviteter tillsammans, bland annat årliga resor och kickoffer. Stort fokus läggs även på personlig utveckling där man i företaget har stora utvecklingsmöjligheter. 

Är du redo för att ta nästa steg i din karriär och vara en del av ett härligt team där kunden står i fokus? Skynda att söka!

Ansök nu via Needo

Fakta om tjänsten

Stad: Stockholm Omfattning: Heltid Tillträde: Snarast Anställning: Tillsvidare

Är Karoline din nästa ledare?