Regionsansvarig Göteborg

Nu har du chansen att få vara med och utveckla QD i Göteborg då de söker en regionansvarig.
Ansök nu

Om rollen

Som Regionansvarig för QD Göteborg kommer du att vara med och utveckla och driva QD:s verksamhet i Göteborgsregionen. Arbetet innebär att etablera QD som en viktig aktör på marknaden med hjälp av hela QD:s erbjudande. På kontoret i Göteborg arbetar också bolaget teknikansvariga som har arbetat på QD mer än tio år.

I ditt arbete är du den som driver försäljningsprocessen från prospektering till avslut och arbetar sedan med att vidareutveckla och vårda regionens kunder. På sikt är tanken att du skall växa verksamheten så att du kan avancera till en roll som platschef.

Dina kvalikationer

För QD är medarbetarna bolagets främsta tillgång. Därför värdesätter QD dina personliga egenskaper högt. Du drivs av att självständigt kunna driva affärer framåt och är kreativ i ditt arbetssätt. Du har lätt för att sätta dig in i komplexa frågeställningar och vill utvecklas mer inom komplex lösningsförsäljning inom IT. Det är viktigt att du är en person som vill utvecklas. Du ser QD:s resa i Göteborg som en spännande utmaning som passar dig, din chans att bygga något att vara stolt över.

Du behöver ha god förmåga att kunna motivera dig själv då du har dina säljkollegor på kontoren i Stockholm, Uppsala och Sundsvall. Du rapporterar till VD som sitter i Stockholm.

Är du rätt person och uppfyller nedanstående formella krav är det dig vi letar efter.

• Minst 3 års erfarenhet av B2B-försäljning av IT, copy/print, PBX/telecom, videokonferens eller liknande lösningar.
• Dokumenterat goda försäljningsresultat.
• Erfarenhet av att driva hela försäljningsprocesser självständigt.
• Tidigare erfarenhet av att bearbeta nya kunder och utveckla dessa.
• Mycket god svenska och god engelska i tal och skrift.
• Har en ambitionsnivå som driver dig att vilja vara med och bygga en viktig region för QD.

Övrigt

Du erbjuds en roll som kommer att vara med och forma QD’s framtid i Göteborgsregionen. QD har en etablerad onboarding-process för att du så snabbt och bra som möjligt ska komma in i arbetet och få kunskap kring områdena QD är verksamma inom. Du får här chansen att vara med och bygga en verksamhet där du representerar ett gediget och kvalitativt varumärke.

Fakta om tjänsten

Stad: Göteborg Omfattning: Heltid Tillträde: Snarast Anställning: Tillsvidare

Är Magnus din nästa ledare?

Sök jobbet