Senior Account Manager

Är du en driven person som brinner för kundrelationer och vill ta nästa steg i din karriär? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!
Ansök nu

Vi är ett bolag som erbjuder IT- och driftlösningar med ambitionen att skapa en IT-struktur som bidrar med affärsnytta. Vi har en bra plattform att stå på i form av Backoffice system såsom ärendehanteringssystem, CMDB, kundportal och dokumentationsplattformer. Vi erbjuder våra kunder allt från Molntjänster, Service Desk, applikationsdrift och Backup och vi brinner för att leverera våra tjänster med hög kvalité och ett personligt engagemang.

Om rollen

Säljteamet består av 8 personer varav 2 stycken är innesäljare som arbetar med hårdvaruinköp och licenser. Sex stycken är account managers. De letar nu efter en senior, driven säljare som vill vara med och fronta QD\'s tjänster.
Din uppgift kommer vara att skapa och utveckla nya affärsmöjligheter, samt vidareutveckla affärsrelationer med befintliga kunder. Du kommer främst att arbeta med mersälj hos befintliga kunder men även med nykundsförsäljning. 

För att lyckas i rollen har du flerårig erfarenhet av B2B försäljning, samt branscherfarenhet. Du är en social, driven och positiv person som tycker om kundkontakt och förstår vikten av kundnöjdhet. Du har ett högt tempo och tycker om att ha många bollar i luften. 

 

Övrigt

QD har precis flyttat till ett nytt kontor i Sundbyberg, därmed får du tillsammans med fantastiska medarbetare en vardag i nya fräscha lokaler. Som Account Manager hos QD får du möjlighet till stor utveckling och blir en viktig del av ett IT bolag som brinner för IT, kvalité och kundnöjdhet. 

Är du positiv, driven och vill arbeta på ett familjärt och personligt företag? Skynda att söka!

Fakta om tjänsten

Stad: Stockholm och/eller Uppsala Omfattning: Heltid Tillträde: Snarast Anställning: Tillsvidare

Är Lars din nästa ledare?

Sök jobbet