Systemutvecklare

Är du en driven person som brinner för utveckling samt vill ha kul på jobbet?
Ansök

Om rollen

Du kommer att ingå i teamet QD System vilket är ett nytt team som består av 4 personer idag men växer i snabb takt. Som Systemutvecklare på QD kommer du att Strukturera och designa funktionalitet, så att de uppfyller både funktionella krav samt kvalitetskrav som ställs på systemen.

Du kommer att ha en öppen dialog med verksamheten och externa intressenter, samt vara delaktig i projekt från idé till leverans.

I rollen kommer du även att jobba med förbättringar av både befintliga och kommande system, samt jobba med automation.

Dina kvalifikationer

Vi söker både en senior och en junior utvecklare till vårt utvecklingsteam. Är du nyexad eller expert inom området? Det spelar ingen roll, vi har plats för er båda. Det som är viktigt är att du har förmågan att skriva förvaltningsbar kod som kommer användas dagligen av våra kunder.

Som person är det viktigt att du kan arbeta självständigt samt ta eget initiativ då QD är högt i tak, så vi uppskattar kreativitet. Det som är av allra högsta vikt är att du har ett genuint intresse för programmering, genom att antingen ha studerat området eller att du haft flera års arbetslivserfarenhet inom det.

Är du redo för att ta nästa steg i din karriär och vara en del av ett härligt team? Skynda att söka!

Fakta om tjänsten

Stad: Stockholm eller Uppsala Omfattning: Heltid Tillträde: Snarast Anställning: Tillsvidare

Är Bruno din nästa ledare?

Sök jobbet