3rd Line Support Specialist i Göteborg

Är du en driven person som brinner för service och vill ta ditt nästa steg i din karriär inom drift? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!
Ansök

Om rollen

Vi på QD kommer även växa i Göteborg! Därför vill vi nu hitta nya tekniska generalister att joina teamet och vara med på vår spännande resa.

Teamet med 3rd Line Support består idag av 8 tekniska specialister. Med ett stort eget driv och med förståelse för kommunikation och service kommer du tillsammans med dessa fantastiska kollegor få möjligheten att jobba varierat med alla tänkbara tekniker och i olika miljöer.

I din roll som 3rd Line Support Specialist kommer du ta emot och hantera 3:e linjens ärenden och kontinuerligt skapa, förbättra och uppdatera dokumentation. QD brinner för nära relationer och att skapa stort förtroende mellan vi som leverantör samt kund. Du kommer att ha ett tekniskt ansvar hos flera av våra stora kunder och då även vara med i förändringsprojekt hos kund. Bland annat sker många migreringar hos kunderna och där är du en viktig kugge att driva dessa.

Den här rollen kommer utgå från Göteborg där vi jobbar på att skapa ett nytt team specialister som kan hjälpa bredda QD’s kundportfölj.

Dina kvalikationer

Vi ser att du som person har ett stort eget driv och självständighet. Med en välutvecklad kommunikativ förmåga älskar du att ge service till interna och externa kunder och har förståelse för affären. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete.

Vi ser att du har arbetat som ansvarig tekniker gentemot kund eller haft driftansvar samt genomfört olika migreringar i cirka fem år. Du har erfarenhet av små till medelstora kunder och tycker om att driva förbättringsprojekt med tydlig koppling till kundnytta och behov. 

Som person är du;

·       Strukturerad och stresstålig.

·       Kvalitetsorienterad, analytisk och kreativ.

·       Vi ser att du är van vid processorienterat arbete där du kan skapa och utveckla både processer,  rutiner och arbetssätt.

 

Är du redo för att ta nästa steg i din karriär och vara en del av ett härligt team där kunden står i fokus? Skynda att söka!

Fakta om tjänsten

Stad: Göteborg Omfattning: Heltid Tillträde: Snarast Anställning: Tillsvidare

Är Linus din nästa ledare?

Sök jobbet