3rd Line Support Specialist

Är du en driven person som brinner för service och vill ta ditt nästa steg i din karriär inom drift? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!
Ansök

Om rollen

Av totalt 45 personer på avdelningen Service Delivery består teamet med 3rd Line Specialister av fyra personer inklusive en Team Manager. Med ett stort eget driv och med förståelse för kommunikation och service kommer du tillsammans med fantastiska kollegor få möjligheten att jobba varierat med alla tänkbara tekniker och i olika miljöer.

I din roll som 3rd Line Support Specialist kommer du ta emot och hantera 3:e linjens ärenden och kontinuerligt skapa, förbättra och uppdatera dokumentation. QD brinner för nära relationer och att skapa stort förtroende mellan dom som leverantörer och kund. Du kommer att ha ett tekniskt ansvar hos flera av deras stora kunder och då även vara med i förändringsprojekt hos kund. Bland annat sker många migreringar hos kunderna och där är du en viktig kugge att driva dessa.

I den här rollen får du också chans att hålla i egna interna utbildningar då företaget starkt tror på intern kompetensöverföring.

Dina kvalikationer

Vi ser att du som person har ett stort eget driv och självständighet. Med en välutvecklad kommunikativ förmåga älskar du att ge service till interna och externa kunder och har förståelse för affären.

Vi ser att du har arbetat som ansvarig tekniker gentemot kund eller haft driftansvar samt genomfört olika migreringar i cirka fem år. Du har erfarenhet av små till medelstora kunder och tycker om att driva förbättringsprojekt med tydlig koppling till kundnytta och behov. 

Som person är du;

  •         Strukturerad och stresstålig.
  •         Kvalitetsorienterad, analytisk och kreativ.
  •         Har goda språkkunskaper i såväl engelska som svenska.

Vi ser att du är van vid processorienterat arbete där du kan skapa och utveckla både processer, rutiner och arbetssätt.

Övrigt

QD har precis flyttat till ett nytt kontor i Sundbyberg, därmed får du tillsammans med fantastiska medarbetare en vardag i nya fräscha lokaler. Som 2nd Line Support Specialist får du möjlighet till stor utveckling och blir en viktig del av ett IT bolag som brinner för teknik och kvalité.

Är du redo för att ta nästa steg i din karriär och vara en del av ett härligt team där kunden står i fokus? Skynda att söka!

Fakta om tjänsten

Stad: Stockholm Omfattning: Heltid Tillträde: Snarast Anställning: Tillsvidare

Är Linus din nästa ledare?

Sök jobbet