Vi tycker det ska vara kul på jobbet. Har man kul på jobbet så engagerar man sig mer och presterar bättre. Engagerade medarbetare ger nöjda kunder.

Vi jobbar med att ha inspirerande och engagerande arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt på din personliga utveckling. Vi jobbar med att hålla stress borta med lagom arbetsmängd och genom mental och fysisk god hälsa. Vi gör många roliga sociala aktiviteter tillsammans såsom nöjes- och aktivitetsresor, föreläsningar, fester och middagar. Vi är lyhörda och lyssnar på våra medarbetare och utvärderar oss ständigt med Nöjd Medarbetar-undersökningar.

På QD kallar vi det ”101% för dig”. Det är den där sista 1an som gör skillnaden, det är den som gör vår arbetsplats. Både inom QD och mot våra kunder. Det är nog det som gör att det är kul att gå till jobbet.

QD är intresserade av teknik, människor och djupt kunnande.
Vi hjälper våra kunder att ligga i framkant inom IT, det gör vi genom skräddarsydda lösningar i privata och publika moln.
Vi ser alltid till att certifiera oss och jobbar med de största leverantörerna såsom Microsoft, VMWare, Juniper, Dell, HP och Apple med flera.
På QD är vi många med lång erfarenhet och gedigen kompetens, men vi vill alltid bli flera som man kan dela kunskaper och erfarenheter.

Vill inte du också jobba hos oss? Vi söker massor av nya engagerade kollegor.

3rd Line technician Stockholm, Uppsala
ServiceDesk Technician Stockholm
Technical Project Specialist Stockholm