Morgondagens IT

IT-lösningar som gör er redo för det som väntar runt hörnet

QD är en IT-partner som hjälper företag och organisationer att växa genom skalbara IT-lösningar för både verksamhetsbehov och medarbetare. Med personligt engagemang och etablerade strategier för att möta framtiden kan vi vara proaktiva på riktigt.

Läs mer om hur vi jobbar

Fördelar med IT-lösningar från QD


Kundnöjdhet först

PÅ QD arbetar vi varje dag med att utvärdera, följa upp och förbättra våra samarbeten så att du som kund ska känna dig trygg. Det skapar förutsättningar för oss att vara proaktiva och engagerade i vårt samarbete med er och i er IT-utveckling.

Avtal utan bindningstid

Det viktigaste för oss på QD är att du som kund är nöjd med oss och vår leverans. Därför erbjuder vi avtal utan bindningstid. Det är helt öppna, löpande avtal som ger er flexibilitet att öka, minska, lägga till eller ta bort delar i leveransen utefter era behov.

Engagemang

Vi förstår att det är viktigt för dig som kund att du känner dig sedd för att du ska känna förtroende för din IT-leverantör. Det åstadkommer vi genom våra dedikerade kundteam, med kompetenta konsulter, som hela tiden jobbar nära er och er verklighet.

Våra tjänsteområden - hur kan vi hjälpa dig?


Extern IT-avdelning

Ni får ett dedikerat kundteam som lär känna er och er verksamhet och arbetar tillsammans med er. Vår samverkansmodell innebär att ni får en partner som ger er råd och proaktivt förbättrar er IT-miljö så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Jag vill veta mer

Användarnära IT

Vi tar hand om er användarnära IT. Med en servicedesk som alltid är tillgänglig får ni hjälp med både stora och små frågor inom IT. Här får ni snabb och transparent IT-support på era villkor vilket är viktigt för en bra relation.

Jag vill veta mer

Drift & IT-säkerhet

Stabila och säkra miljöer är grunden för att utveckla och växa med IT. Med skalbara lösningar och proaktiva insatser för att förbättra säkerhet och förhindra sårbarhet gör vi det möjligt att växa på ett tryggt sätt.

Jag vill veta mer

Flexibel IT

Flexibilitet krävs för affärsdriven IT

V hjälper dig med din innovationsprocess för att göra det enklare för dig att växa med IT. Vi stödjer dig där du är - genom att vara lyhörda och flexibla för vad du vill och behöver uppnå. Vi hjälper dig att prioritera de insatser som kommer att göra störst skillnad för dig. Tillsammans bestämmer vi takten och jobbar mot en flexiblare vardag. 

Se hur vi har hjälpt andra

Se alla våra tjänster


Vill du komma i kontakt med oss?

Vill du kanske veta var du ska börja, hur du blir bättre eller vad ert nästa steg är? Vi älskar en ny utmaning. Fyll i dina uppgifter i formuläret så hjälper vi dig!