GET a new challenge?

Gillar att du få påverka, ta ansvar och vill utvecklas i din roll som specialist eller generalist? Då kanske du är vår nästa get!

Bidra till riktigt bra IT och känn dig som hemma

Kultur är inte lätt att förklara, den behöver upplevas. Genom att sätta kunder och kollegor i främsta fokus så skapar vi en företagskultur där vi ständigt fortsätter utvecklas och trivas tillsammans. 

Läs mer om oss

Våra värdeord


Glädje

Vår positiva stämning skapas genom att vi bjuder på oss själva, använder vår humor och skrattar ofta. Vi är intresserade av våra medmänniskor och lyssnar gärna.

Engagemang

Genom att vara nyfikna, uppmuntrande och uppmärksamma skapar vi förutsättningar för framgångsrika relationer med såväl varandra som våra kunder.

Tydlighet

Vi skapar förtroende genom att vara noggranna, konkreta och strukturerande. Genom att bekräfta överenskommelser tar vi ansvar för oss själva och våra affärsrelationer.

Guilds kompetensnätverk

Förutom din roll så kommer du ingå i något av våra Guilds. Guilds är kompetensgrupper inom olika teknikområden, med olika nivåer av kompetens inom gruppen. Guildsen är till för att bibehålla och öka intresset för teknik och innovation, men också för att upprätthålla tekniska guidelines och standarder​ - så att du som medarbetare hela tiden får fortsätta utvecklas!

🎧 Lyssna in företagsavsnittet om vardagen på QD!

     

Hybridarbete och worklife balance

Vi tror på balans under teknikansvar. Vårt uppdrag är att se så våra kunders verksamheter fungerar, och vi vill alltid vara flexibla för att hitta nya lösningar. Som arbetsgivare vill vi därför erbjuda dig detsamma, flexibilitet och balans. Allt under ansvar för team och tekniska lösningar.

Great Place to Work

93% säger "allt sammantaget är detta en mycket bra arbetsplats" För fjärde året i rad är vi certifierade som ett Great Place To Work. Vi arbetar löpande med att undersöka våra medaretares engagemang, både via pulssamtal med närmaste chef, löpande pulsar för hela organisationen och certifieringen blir ett kvitto att våra medarbetare trivs

Konferensresa & aktiviteter

Oavsett om du är specialist eller generalist, har en mer senior profil eller junior, så har vi alla en viktig roll på QD. Det vill våra ägare uppmärksamma. Några av de aktiviteter vi utför under året är sommargrillning, julmiddag, löpartävlingar och en konferens på obestämd ort. Där får vi möjlighet att skapa nya minnen och erfarenheter tillsammans som företag. Förra året bar konferensresan av till Alicante och i år besöker vi Köpenhamn tillsammans över en långhelg.