VD har ordet

Tack till alla våra fantastiska kunder! Ni är våra bästa partners för framtiden.

Vi som jobbar på QD brinner för IT och för att göra dig som kund nöjd! Genom att förstå din verksamhet, ha hög teknisk kompetens och ett starkt personligt engagemang säkerställer vi att du alltid får den bästa lösningen för just dig. Vi är stora nog att vara en stabil partner och små nog att vara snabba, flexibla och ha fokus på dig som kund på riktigt!

Om du inte är kund hos oss idag så våga ge oss utmaningen! Våra dedikerade kundteam kommer att göra allt för att ni ska få den service och support ni förtjänar. Vi sätter oss in i just dina behov, anpassar och utvecklar oss och kan erbjuda effektivare lösningar idag och för framtiden.

I över 30 år har vi funnits på IT-marknaden vilket är längre än de flesta i branschen!

Vi arbetar i en förtroendebransch. Du som kund lämnar stora delar av sin kritiska IT till oss att förvalta och förvalta. Det är ett enormt förtroende som vi vill förtjäna varje dag.

Vi tror på enkelhet, ärlighet och transparens. Just därför är vi trygga i vår affärsmodell med dynamiska avtal som löper månad för månad. Vi är unika på marknaden för IT-outsourcing med avtal utan bindningstider! Vi vill att du som kund ska vilja ha oss som din IT-partner, varje dag!

Vi utmanar både de stora IT-jättarna och de små lokala IT-bolagen genom att vara stora nog för att kunna erbjuda stabila tjänster med bra skalfördelar samtidigt som vi är små nog att vara snabba, flexibla och personliga. I över 30 år har vi funnits på IT-marknaden och vi tittar inte mycket på hur andra gör utan söker vår unika väg framåt tillsammans med dig som kund!

Vi är ett företag som agerar hållbart för din skull och för en hållbar värld!

Jag som VD och vi alla på QD strävar mot att leva efter vårt ledord ”101% för dig!”. Vi gör alltid det lilla extra, både för dig som kund och för oss kollegor emellan.

Vi vet att det är våra förtroendefulla relationer med er som är vårt framgångsrecept. Därför fokuserar vi på långsiktig hållbarhet i alla aspekter rörande dig som kund men också partners och medarbetare. Vi är ett företag som agerar hållbart – för friskare medarbetare, nöjdare kunder och en hållbar värld!

Daniel Furmarker, VD som har kul på jobbet

QD i korthet


• Grundat 1989

• Ca 120 anställda

• Omsätter 150 miljoner

• Kontor i Stockholm, Göteborg och Uppsala

• Äger och driver egna datacenter

• AAA i kreditbetyg

• ISO9001, 14001 och 27001-certifierade

• Kollektivavtalsanslutna

• Medlemmar i TechSverige