Vi utmanar branschen

Vi på QD vill utmana våra kollegor i IT-branschen.

Vi står nämligen på kundernas sida. Kunderna är det viktigaste vi har och därför är det kunderna som kommer först. Vi vill skapa långsiktiga och personliga relationer där vi kan fokusera på kundernas behov löpande och anpassa affären efter hur deras verksamhet utvecklas. Därför har vi flexibla och öppna avtal utan bindningstid. Vi tycker inte, som resten av branschen, att det är bra att låsa in sina kunder juridiskt. Vi tycker att det är omodernt.

Det krävs också en bra matchning mellan kund och leverantör. Båda parter ska vara lika viktiga för varandra. Leverantörens storlek påverkar kundens möjligheter att göra sin röst hörd. På QD har vi kompetens, erfarenhet och muskler att ta ansvar för hela leveransen. Men vi är samtidigt små nog att vara så personliga, snabbfotade och flexibla som våra kunder behöver.

Det här är inte något vi bara säger. För att vara säkra på att våra kunder är nöjda med oss använder vi oss av NKI, nöjd-kund-index. Vi erbjuder också avtalad NKI vilket betyder att vi garanterar en viss nivå av kundnöjdhet och betalar ett vite om vi inte uppnår nivån i garantin. Sedan tar vi fram en åtgärdsplan för att komma till rätta med problemen. För det viktigaste för oss är nöjda kunder.

Så här jobbar vi


Förtroende

Vi är väldigt stolta över vårt Nöjd Kund Index (NKI) som ligger stadigt mellan 95-98%. Vi jobbar varje dag med att utvärdera, följa upp och förbättra hur vi arbetar.

Ärlighet och transparens

Vi är trygga i vår affärsmodell med bindningsfria avtal som löper månad för månad. Vi är unika på marknaden för IT-outsourcing med att erbjuda avtal utan bindningstid.

Rätt storlek

Genom att vara stora nog för att kunna erbjuda stabila tjänster med bra skalfördelar och samtidigt små nog att vara snabba, flexibla och personliga har vi rätt storlek för våra kunder.

Bekymmersfri IT

Vi vill förenkla IT, minska teknikprat och ge dig som kund tid att fokusera på det ni gör bäst. Er kärnverksamhet.

Engagemang

Vi på QD älskar att ha kul på jobbet! Vi är certifierade som ett Great Place To Work och våra värdeord Glädje, Engagemang och Tydlighet återspeglas i allt vi gör.

Flexibilitet

Ingen verksamhet är den andra lik. Vi tror på att alltid vara flexibla och agera snabbt efter våra kunders unika behov. Vi tar ett totalansvar som våra kunders externa IT-avdelning.

Proaktivitet på riktigt

Vi vet att våra kunder behöver en IT-partner som skapar förutsättningar för en bättre arbetsdag både idag och imorgon. Vi vet att behov förändras över tid. I alla våra samarbeten har vi framtagna strategier med våra kunder - IT-roadmaps, som leder till långsiktigt starka IT-miljöer. Som helhetsleverantör av IT- och driftlösningar har vi ambitionen att skapa långsiktiga relationer där vi kan vara proaktiva på riktigt. Där IT samarbetar och bidrar till verksamheten, och där vi hela tiden lyssnar på dig och på omvärlden.

Vi vet att det är våra förtroendefulla relationer med er som är vårt framgångsrecept. Därför fokuserar vi på långsiktig hållbarhet i alla aspekter rörande dig som kund men också partners och medarbetare. Vi är ett företag som agerar hållbart – för friskare medarbetare, nöjdare kunder och en hållbar värld!

Läs mer om QD här

VD har ordet

Tack till alla våra fantastiska kunder! Ni är våra bästa partners för framtiden.

Vi som jobbar på QD brinner för IT och för att göra dig som kund nöjd! Genom att förstå din verksamhet, ha hög teknisk kompetens och ett starkt personligt engagemang säkerställer vi att du alltid får den bästa lösningen för just dig. Vi är stora nog att vara en stabil partner och små nog att vara snabba, flexibla och ha fokus på dig som kund på riktigt!

Om du inte är kund hos oss idag så våga ge oss utmaningen! Våra dedikerade kundteam kommer att göra allt för att ni ska få den service och support ni förtjänar. Vi sätter oss in i just dina behov, anpassar och utvecklar oss och kan erbjuda effektivare lösningar idag och för framtiden.

Kontakta ledningen

QD i korthet


• Grundat 1989

• Ca 120 anställda

• Omsätter 150 miljoner

• Kontor i Stockholm, Göteborg och Uppsala

• Äger och driver egna datacenter

• AAA i kreditbetyg

• ISO9001, 14001 och 27001-certifierade

• Kollektivavtalsanslutna

• Medlemmar i TechSverige

Kontakta oss

Vill du veta var du ska börja, hur du blir bättre eller vad ert nästa steg är? Vi älskar en ny utmaning. Fyll i dina uppgifter i formuläret så hjälper vi dig!