Kontakta oss

Olika behov, olika tjänster

Publika moln har ett stort utbud av tjänster och dessa är viktiga pusselbitar för att lösa era verksamhetsbehov samt göra er konkurrenskraftiga.

Oavsett vilket IT-behov som ni har gällande molntjänster så finns dessa funktioner troligtvis hos Microsoft Azure och AWS - allt ifrån säkerhetfunktioner, djupare dataanalys och AI, till färdigpaketerade lösningar såsom CRM-system.  Vi på QD designar och integrerar lösningarna så att ni får säkrare och mer tillgängliga system inom Sverige, Europa eller över hela världen.

Senior Kompetens

QD har den seniora kompetensen och erfarenheten att sätta upp en plattform från början samt utveckla den över tid.

QD har kunskap och erfarenhet att bygga upp en korrekt och säker miljö hos Microsoft Azure och AWS. Denna miljö behöver troligtvis även integreras mot andra applikationer, system eller andra molntjänster såsom QD Cloud där vi skapar en väl fungerande och sammanhängade hybridlösning.

Drift i publika moln

Publika molntjänster är i grunden ren kapacitet och funktion. De behöver hanteras och löpande och det kan vi göra med våra anpassade drifttjänster.

QD tar ansvar för arkitektur, drift, 24/7-övervakning och backup av era tjänster i de publika molnen. Oavsett om ni har enskilda säkerhetsfunktioner, virtuella servrar, webtjänster, databaser eller andra tjänster i molnet så behöver det säkerställas att dessa fungerar som de ska och att det finns backup. QD hjälper även till med molnoptimering och kostnadskontroll av tjänsterna.