Kontakta oss

Fördelar för dig som kund


Anpassad rådgivning

Vi känner er och hjälper er genom att undersöka just er organisations förutsättningar. Vi ger er råd och hittar tillsammans med er rätt lösning i form av teknikval, prestanda, säkerhet och kostnad.

Senior kompetens

Du möter våra seniora tekniker som har nätverk som brinnande intresse och dessutom arbetar i aktiva kompetensnätverk. Tillsammans sätter vi ihop rätt team av specialister för just dig och dina behov.

Rätt säkerhetsnivå

Vi har ett utvecklat säkerhetstänkande och arbetar efter best-practice där vi sätter upp rätt säkerhetsnivå för just dig och din verksamhet. Säkerhetshoten förändras hela tiden och vi hjälper dig att ha en uppdaterad skyddsnivå.

Enkel finansiering

Vi erbjuder flera former av finansiering. Från tjänsteleverans som är helt utan investering för er, till köp av utrustning. Oavsett typ av finansiering hjälper QD er genom att ta ansvar för nätverket och se till så att det alltid fungerar.

Hög tillgänglighet

Vår personal är ITIL-certifierad och vi arbetar strukturerat enligt väl förankrade processer och rutiner. Vi använder marknadsledande övervakningsverktyg för att säkerställa att ert nätverk alltid fungerar optimalt.

Vi tar helhetsansvar

Genom våra partners erbjuder vi WAN-tjänster för olika behov. Det gör att vi kan ta ansvar för nätverket på alla nivåer. På kontoret, mellan kontoren och mot internet. Vi sköter allt och ni slipper vända er till olika parter för att få hjälp.