Kontakta oss

Fördelar för dig som kund


Full transparens

Vårt ömsesidiga förtroende är viktigt för oss och vi vill alltid vara transparenta i vårt arbete. I kundportalen myQD kan ni som kund följa era ärenden och se allt vi gör, inklusive våra teknikers arbetsnoteringar, statistik som NKI-resultat och fördelning över ärendekategorier.

Support på dina villkor

För oss är det viktigt att kunna möta användare på alla nivåer och vi arbetar aktivt med att utbilda vår personal i effektivt bemötande via både mail och telefon. Allt för att du ska få support på dina villkor så effektivt som möjligt!

Hög användarnöjdhet

För oss är det viktigt att ni är nöjda med all hantering av era ärenden, och vi följer kontinuerligt upp NKI (Nöjd Kundindex) på vår Servicedesk. Varje avslutat ärende betygsätts av våra kunders användare och vi använder hela tiden den feedback vi får för att förbättra oss.

Strukturerat arbetssätt

Vår personal är ITIL-certifierad och vi arbetar strukturerat enligt väl förankrade processer och rutiner. ITIL är ett internationellt ramverk för hur IT-tjänster hanteras och dokumenteras bästa sätt. Dessutom är QD certifierat enligt kvalitetsledningssystemet ISO-9001.

Hög effektivitet

Få saker är så frustrerande för användare som att bli kopplade runt då man har problem. Vi försöker därför att lösa så mycket som möjligt redan vid första kontakten och lyckas i 85% av alla ärenden lösa dem direkt i vår Servicedesk.

Inga bindningstider

För oss är det viktigaste att ni är nöjda med QD och vår leverans och därför erbjuder vi helt löpande avtal utan bindningstid. Detta ger er flexibilitet att öka, minska, lägga till eller ta bort delar i leveransen efter era behov.