Annons bild

Brinner du för IT-säkerhet och är redo för en ny utmaning och att ta mer ansvar?

Vi på QD söker en cybersäkerhetsspecialist. Hos oss kommer du bli en viktig del av att fortsätta arbetet med att bygga upp och ta hand om vår tjänsteportfölj kring säkerhet. Vi letar efter dig som har ett öga för detaljer, är initiativtagande och är redo för att ta ett större tekniskt ansvar!

Som IT-säkerhetsspecialist kommer du arbeta med att drifta, förvalta och utveckla QDs centrala IT-säkerhetstjänster som idag använder teknologier som b.la. Microsoft Azure Sentinel (SIEM), Defender for Endpoint (EDR), Holm Security, Delinea Secret Server m.fl.

Vi arbetar proaktivt och värdesätter en hög driftkvalité. QD behöver därför dig som tycker om att arbeta med förbättringar och förstår värdet av dokumentation och att skapa rutiner. Rollen innebär att du ansvarar för en handfull tjänster och tekniska system samt deltar i tekniska tester och utveckling av tekniken. Det är därför viktigt att du är motiverad, självgående och lösningsfokuserad med teamets och kundens bästa i fokus.

Vi tror du har jobbat ett tag med IT drift och har några års erfarenhet av att ha arbetat med cyber säkerhet. Du är bekväm med att jobba i komplexa miljöer mot flera kunder samtidigt och har med fördel arbetat med förvaltning.

Vi tror du har tidigare erfarenhet av att ha:

  • Arbetat operativt IT-säkerhet
  • Konfigurerat/arbetat med Microsoft Sentinel eller andra SIEM lösningar som Rapid7, LogPoint, SentinelOne, FortiSIEM, Splunk m.fl.
  • Konfigurerat/arbetat med Microsoft Defender for Endpoint eller andra EDR lösningar som Sophos, CrowdStrike, Carbon Black, Symantec Advanced Threat Protection m.fl.
  • Arbetat med andra relaterade teknologier som t.ex. PAM, IAM, GrayLog, Containers, Linux
  • Använt integrationer och APIer för att integrera system
  • Arbetat med tjänsteutveckling och tjänsteleverans

Oavsett om du känner att arbetsbeskrivningen passar dig som handen i handsken eller om du bara vill komma och dricka lite kaffe med oss och prata framtida möjligheter ser vi fram emot din ansökan.

Vi rekryterar löpande så ansök på en gång så hör vi av oss!

  • Work life balance– Vi erbjuder en hybrid arbetsmiljö där vi strävar efter att dra nytta av det bästa av båda världar – att kunna kombinera arbete hemifrån eller på distans med möjligheten att träffas på kontoret och delta i gemensamma aktiviteter.
  • Teknikpeng – Vi älskar teknik! När du börjar får du därför en generös summa att köpa din egen utrustning för och varje år fylls den på så att du alltid kan ha de senaste prylarna.
  • Kompetensutveckling - I en organisation med en stor leveransavdelning finns det möjlighet att växa inom våra olika avdelningar eller mot intern IT. Vi investerar tid både i externa utbildningar för dig men erbjuder även kunskapsspridning internt. Totalt erbjuder vi våra anställda 100 timmar i kompetensutveckling per år.
  • Såklart finns alla basics på plats: så som moderna kontor, friskvårdsbidrag, fredagsfrukost, pensionsrådgivning, kollektivavtal m.m.

Ansvarig rekryterare

Lovisa Malmberg

lovisa.malmberg@qd.se Skicka ansökan