Proaktivitet på riktigt

Vi vet att våra kunder behöver en IT-partner som skapar förutsättningar för en bättre arbetsdag, idag och imorgon. Vi vet att behov förändras över tid. I alla våra samarbeten har vi framtagna strategier med våra kunder - IT-roadmaps, som leder till långsiktigt starka IT-miljöer.

Våra kunders förtroende är det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi avtal utan bindningstid som gör att du som kund kan öka, minska eller förändra delar i leveransen efter förändrade förutsättningar. Som våra kunders helhetsleverantör av IT- och driftlösningar har vi ambitionen att skapa långsiktiga relationer där vi är proaktiva på riktigt , där IT samarbetar med verksamheten, och där vi hela tiden lyssnar på dig och på omvärlden.

Det här står vi för


Förtroende

Vi är väldigt stolta över vårt Nöjd Kund Index (NKI) som ligger stadigt mellan 95-98%. Vi jobbar varje dag med att utvärdera, följa upp och förbättra hur vi arbetar.

Ärlighet och transparens

Vi är trygga i vår affärsmodell med dynamiska avtal som löper månad för månad. Vi är unika på marknaden för IT-outsourcing med att erbjuda avtal utan bindningstid.

Rätt storlek

Vi tittar inte så mycket på hur andra gör utan utgår från våra och våra kunders behov. Genom att vara stora nog för att kunna erbjuda stabila tjänster med bra skalfördelar samtidigt som vi är små nog att vara snabba, flexibla och personliga är vi rätt storlek för våra kunder.

Bekymmersfri IT

Vi vill förenkla IT, minska teknikprat och ge dig som kund tid att fokusera på er kärnverksamhet. När IT är bekymmersfritt skapas mer utrymme för att fokusera på användarna.

Engagemang

Vi på QD älskar att ha kul på jobbet! Vi är certifierade som ett Great Place To Work och våra värdeord Glädje, Engagemang och Tydlighet återspeglas i allt vi gör. Vårt ledord är att ge 101% för dig!

Flexibilitet

Ingen verksamhet är den andra lik. Vi tror på att alltid vara flexibla och agera snabbt efter våra kunders unika behov. Vi tar ett totalansvar som våra kunders externa IT-avdelning, och samverkar med kundernas interna IT-avdelning och andra leverantörer.

Digital tillväxt

Tillväxt kommer av en stabil grund

Alla våra samarbeten utgår ifrån var du som kund befinner dig i din verksamhetsresa. Men basen är alltid stabilitet. Stabilitet är grunden som möjliggör IT-lösningar som faktiskt fungerar med er verksamhet istället för emot. Och som i slutänden är vad som innebär tillväxt.

Hör av dig till oss på QD så kan vi tillsammans påbörja den digitala tillväxtresan.