Annons bild

Vill du vara med och påverka från första parkett?

Nu har vi en spännande möjlighet för dig att bli en del av vårt consultingteam, bestående av 11 personer med olika kompetenser och erfarenheter.

Vad erbjuder denna roll?

På QD har vi länge varit kundens IT avdelning men på senare åren har vår consulting avdelning tillkommit. I denna konsultativa roll är du en nyckelspelare i att hjälpa våra kunder analysera krav från verksamheten och översätta dem till IT leverans. Du når framgång i rollen genom att sälja in våra lösningar och leverera projekt på tid, inom budget och med hög kvalitet. Du har en hög teknisk kompetens inom framförallt Microsoft 365, IAM, arkitekturen inom AD samt Intune.

För att lyckas i denna roll tror vi att du har:

  • Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av att analysera verksamhetskrav och översätta dem till IT-leveranser
  • God förståelse för informationssäkerhet och behörighetsstrukturer
  • En högskoleutbildning inom ett relevant ämne

Meriterande om du har:

  • Kompetens inom Intune och Microsoft365
  • Förmåga att driva workshops och hantera förändringsledning

Som person tror vi du är utåtriktat och har ett stort kundfokus. Du skulle beskriva dig själv som ordningsam, har ett öga för detaljer och har goda slutledningsförmågor.

Vi värdesätter frihet under ansvar och tillämpar en hybrid arbetsplatsmodell. Det innebär att du kommer att ha möjlighet att arbeta både hemifrån och på kontoret, beroende på projektets behov och teamets dynamik.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och arbeta i en miljö där du får möjlighet att växa och utvecklas, skicka in din ansökan idag!

Ansvarig rekryterare

Nathalie Häggberg

nathalie.haggberg@qd.se Skicka ansökan