Annons bild

Det finns få saker som du gillar så mycket som att jobba med switching, routing och brandväggar, och till skillnad från dina kontakter på LinkedIn förknippar du inte ordet nätverk med ytliga sociala kontakter. Det är synd bara att det karriärvalet som du har gjort får det att plinga på LinkedIn dagligen med jobberbjudanden från alla håll och kanter. Du har ett jobb som funkar och varför skulle du ens orka läsa igenom alla desperata försök till kontakt?

Om du bara fick möjligheten att underhålla och förbättra en infrastruktur, få jobba lite med nätverkssäkerhet samt få vara den som är med och sätter nätverksdesignen, hade du varit rätt så nöjd. Du är egentligen lite intresserad av att byta jobb, annars hade du inte läst såhär långt, men du vet inte vilka av de många rekryterare som kontaktar dig du ska besvara.

Om det bara fanns ett sätt för dig att ta kontroll över dina egna karriärsval. Du vill höra mer om jobbet utan att behöva skriva all information från din LinkedIn-profil i företagets egen ansökningsportal. Det hade varit så skönt att slippa göra ett sju timmar långt arbetsprov, som ändå mest känns som att du blir en gratis konsult för företaget och löser alla deras problem. Du hade gärna sluppit gå igenom åtta intervjuer innan företaget valde att "gå vidare med en annan sökande".

QD erbjuder allt detta och lite mer. Ta kontroll över din egen karriär, kom lite närmare tekniken och spendera mer tid under rekryteringsprocessen i dialog med din framtida chef och kollegor istället för med en HR-avdelning.

Välkommen hit, välkommen hem (ja, det är Uppsala kommuns slogan. Vi har ett kontor i Uppsala och brist på egen kreativitet)

Sök jobbet bara för guds skull, du har inget att förlora.

Ansvarig rekryterare

Lovisa Malmberg

lovisa.malmberg@qd.se Skicka ansökan